Звіт директора школи

2018-06-08

/Files/images/директор.jpg

П Р О Т О К О Л

зборів педагогічного та батьківського колективів

Мощунської загальноосвітньої школи І – ІІ ст.

Від «08» червня 2018р.

Присутні:19 чоловік

Порядок денний :

Звіт директора школи перед громадкістю про напрямки та результати його діяльності

Слухали:

Швець Олену Юхимівну, директора школи, яка зробила звіт про навчально-виховний процес в школі за 2017-2018 навчальний рік. Вона в своєму звіті звернула увагу присутніх на стабільний розвиток навчально-виховної роботи з учнями , а саме , на кількість учнів , що мають середній та достатній рівень знань. Також акцентувала , що випадків правопорушень серед учнів школи фактично не було зафіксовано. Зросла також трудова дисципліна серед трудового колективу. Працівники школи. і батьки учнів старанно попрацювали і підготували школу до нового навчального року.

Виступили :

1.Попова Лідія Олександрівна, яка звернула увагу на діяльність директора по розвитку школи, підвищення якості навчання учнів та виробленню в них ключових компетентностей. Вона внесла пропозицію оцінити роботу директора школи на «задовільно»

2. Профорганізатор, вчитель математики Борисова Світлана Василівна з пропозицією активізувати позакласну роботу, співпрацювати з батьками. Поповнити матеріальну базу початкової школи згідно стандартів НУШ .

3.Гавриленко Вікторія Андріївна, мати учениці 1-го класу, акцентувала свою увагу вирішення питання гарячого харчування та активнішу участь батьків у роботі школи.

Ухвалили :

1. Знайти можливість для поповнення матеріальної бази початкової школи та організації гарячого харчування.

2. Роботу директора школи оцінити на «задовільно».

Голова зборів Ященко Г.В.

Секретар Бордусь Г.М.

Кiлькiсть переглядiв: 174